Online doneren aan Mirbessa

ff kletsen




Hebben jullie allemaal het verhaal van Kalif gelezen ? Erg he ? Dit is beschaving anno 2009.......... Gelukkig voor Kalif staat hij nu ook op de site van
www.dierenhulpmirbessa.nl .en hopenlijk krijgt hij ook een veilig "voor altijd" thuis in Nederland. Mirbessa is trouwens weer goed bezig, In november gaat er weer een dierenarts met assistentes naar Portugal . Er worden sponsors gezocht voor de reiskosten. Dus heeft iemand nog een paar euro over............:)
In Sesimbra is de nood heel hoog: teveel [ruim 250] honden op het terrein, een groot tekort aan medicijnen, voedsel, ruimte, vrijwilligers en natuurlijk geld.
Even tussen 2(): in Sesimbra zit momenteel een kleine kat die sprekend op onze Amaro lijkt, als 2 druppels water, zegt vrouw. En er zitten nog veel meer heel mooie, lieve kittens die nog een goed thuis zoeken. Vrouw zegt dat er geen kat meer bij komt, maar dat moet ik eerst nog zien. Ik zelf zou het wel gezellig vinden hoor, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zolang ikzelf maar genoeg aandacht krijg, vind ik het allemaal goed.
We wonen nu 6 weken in ons nieuwe huis en het wordt eigenlijk steeds leuker. Met wandelen gaan we telkens een andere kant op en zo vinden we elke keer weer andere mooie en leuke plekken om te wandelen en te spelen.

Geen opmerkingen: