Online doneren aan Mirbessa

Gelukkig Nieuwjaar


Eerst wil ik iedereen nog een gelukkig en gezond 2014 wensen.

Kerst was gezellig, maar werd voor mij een beetje verpest door al die snertlui die vuurwerk aan het afsteken waren. En niet van die rotjes maar echt zware bommen. En dat werd alleen maar erger. Zaterdag na kerst dacht ik dat het al oudjaar was. Echt niet normaal meer.
Maar gelukkig hebben we allemaal oud & nieuw overleefd en wordt het eindelijk allemaal weer een beetje normaal.
ikke
Marly

Vrouw heeft onze benedenburen [ die vuurwerk van het balkon af bleven gooien]  gisteren verteld dat ze NU moesten stoppen daarmee, want anders zou ze het vuurwerk bij hun ergens steken waar de zon niet schijnt en dan aansteken, en toen was het gelukkig over. Uren achter elkaar bleven ze met het vuurwerk gooien.
Gisteren bij de nieuwjaarsreceptie zei een andere buurman tegen vrouw, dat ze hem net voor was. Hij wilde net gaan aanbellen daar.
Maar goed, het is eindelijk weer rustig en nu hopen dat ze dat zware vuurwerk gaan verbieden.
En nu hoef ik ook mijn pilletje niet meer te slikken elke dag.
Amaro & Beertje

Nieuwjaarsdag waren we al vroeg buiten. We hebben heel in de verte 1 fietser gezien en later 1 meneer met een hond. Verder nog  niemand. Heerlijk rustig. Geen knallen en schreeuwende mensen, alleen maar fluitende vogeltjes .
Pas toen wij allang weer thuis waren en vrouw aan de koffie zat, kwamen er meer mensen buiten en meteen begon ook het knallen weer.
Amaro; lief

Carma

Maar wat een gek weer he ? Net voorjaar. We vinden het niet erg hoor, alleen jammer dat er zoveel regen is  [komt, volgende week]. Maar toch beter dan sneeuw en ijs en gladdigheid.
Alleen kunnen we niet het veld op, of beter gezegd, we mogen niet het veld op. Het is net een moeras. We zakken tot onze buik in de modder.
Dientje, Jacque & Dony: rommelmakers

We willen het vrouwtje van Nicky even beterschap wensen. Zij is met Kerst gevallen en heeft haar bovenbeen gebroken en moet nu weer helemaal revalideren.  Beterschap en een dikke lebber van ons allemaal .
Fadinha, lekker in het zonnetje

En nu ga ik lekker weer verder luieren , bye bye


Een hele mooie foto van fotograaf Paul Croes



Geen opmerkingen: