Online doneren aan Mirbessa

alle 6

 

 

 

 

 

 
Posted by Picasa


Leuk he, al die foto's van ons allemaal. Zoals jullie zien is Carma al helemaal thuis. Amaro trekt zoals altijd een lief koppie en Beertje is ons prinsesje :).
Marly is ook net een kat. Als er ergens een doos staat moet ze er altijd in gaan liggen en Diesel gaat altijd daarop liggen waar je mee bezig bent. En ik ? Ik kruip het liefst tussen een heleboel dekbedden en dekens. Desnoods zoek ik het zelf bij elkaar. Gekke ikke.
Maandag moest Marly naar de dierenarts. Haar duimnagel zat los en die is er nu afgehaald want ze had er veel last van met lopen.
Vrijdag moest Carma naar de dierenarts voor haar laatste prik. Ze ging heel lief haar mandje in en was bij de dierenarts ook heel lief, net een engeltje. Tot de dierenarts haar vast pakte en toen veranderde het engeltje in een seconde in een duiveltje. Blazen, krabben en haar klauwtjes in zijn hand. Toen ze probeerde om op zijn [ heel kale] hoofd te klimmen, liet hij haar los. Dierenarts er achteraan en greep natuurlijk net mis en toen zat Carma onder zijn bureau en achter de computer. En vrouw maar lachen......... Enfin, bureau naar voren en vrouw heeft Carma gepakt, die dat rustig toeliet :)
Dierenarts heel dikke handschoenen aangetrokken en snel de prik gegeven en haar weer heel snel in haar mandje gedaan.
Gelukkig kon de dierenarts er zelf ook om lachen.
Hij vond Carma erg mooi en gezond en niet zo heel sociaal met dierenartsen.
Gisteren was het zo mistig. Ik vond er niets aan. Zo saai. En vandaag is het iets beter. We hebben alweer een hele lange wandeling achter de rug en nu ga ik lekker even tukken, want over een paar uurtjes gaan we weer lekker lopen.

Oh ja, hieronder staat de link naar de nieuwsbrief van www.bianca.pt/english. Als je wilt kun je die ook lezen.
Posted by Picasa

http://www.bianca.pt/english/multimedia/newsletter/NewsletterEN012010.pdf

Geen opmerkingen: