Online doneren aan Mirbessa

Bijna voorjaar




Gelukkig , het zonnetje schijnt alweer een paar dagen. Lijkt net voorjaar, maar het is nog wel koud hoor. De sloten zijn weer bevroren en de vogels hebben weer [ of nog] honger.
Onze 3 kattenkoppen zijn de beste vriendjes geworden, geven elkaar kattenkusjes en liggen lekker samen in een mandje. Maar als vrouw daar foto's van wil maken komen ze naar haar toe lopen en mislukken de foto's. Jammer, want het is zo'n lief gezicht die 3 samen.
Gisteren zijn we weer eens naar ons "oude" park gelopen. Het was wel een heel eind, maar wel weer erg leuk. Lekker zonnetje en een koude wind, dus we moesten wel flink doorlopen anders kregen we het koud. Maar toen we daar waren hebben we maar 1 ander hondje gezien. De rest zat zeker thuis bij de kachel..... watjes.
Het park stond half onder water en het leek net of er meer vijvers bijgekomen waren.
Straks als al het water weer weg is zullen die vijvers ook wel weer weg zijn. Ook daar hebben ze flink gesnoeid en het was flink kaal. Geen leuke bosjes en struiken meer om in te snuffelen. Hoop dat dat wel weer terugkomt. Want het was nu wel een beetje saai.
En straks gaan we weer wandelen langs de ringvaart en dan via nieuwe brug en de oude schipholweg weer terug. Dat is ook een heel eind om te lopen hoor. Geen wonder dat ik van die korte pootjes heb. :)

Geen opmerkingen: