Online doneren aan Mirbessa

Lekker weer

En het is nog steeds lente. Fijn hoor. Vrouw was lekker een weekje vrij, dus we hebben extra veel gewandeld en gespeeld en gezwommen met elkaar.
Jerry liep vlak bij het water, gleed uit en toen lag hij in het water. Lachen joh. Gelukkig kan hij zwemmen en gelukkig was het lekker warm.
Jerry en Fadinha
We waren met ons allen op het veld aan het spelen en toen zat er een beest tussen het riet. Wij er naar toe en toen bleek het een kat te zijn. Die schrok zo van ons dat hij het water in sprong en heel snel naar de overkant zwom en daar heel hard verder rende.
En ik ben pardoes ook het water in gesprongen en naar de overkant gezwommen en achter die kat aan natuurlijk.
Die klom toen heel snel in een boom en ik ben gaan wachten tot hij weer naar beneden kwam.
Maar vrouw en de anderen stonden nog aan het eind van het veld en die moesten toen een heel eind teruglopen en dan om de sloot heen en dan weer helemaal naar mij toe lopen.  Kat nog steeds in de boom, ik eronder en Marly blaffen want die wilde ook achter de kat aan. En toen.... toen moest ik aan de riem en mocht ook niet meer los. Flauw hoor !
even bijkomen van de kattenjacht :}
 We hebben ook nog lekker in de modder gespeeld. We waren allemaal helemaal zwart en toen heeft vrouw ons eerst even in de Ringvaart afgespoeld voor we naar huis gingen. Gelukkig heeft ze daar geen foto's van kunnen maken. Dat gaat trouwens niet zo makkelijk hoor, foto's maken terwijl je 3 of 4 honden vast moet houden.
Marly wil altijd buiten zitten

Kleine Jerry was van de week een beetje ziekies en moest met vrouw mee naar de hondendokter. Daar kreeg hij een prik en pilletjes en een lekker kluifje  en nu gaat het weer veel beter met hem.
Vanochtend hebben we vrouw een beetje geplaagd. Door elkaar heen lopen, zodat de riemen in de knoop raakten, allemaal tegelijk om een andere boom en struik heendraaien, zodat echt alles helemaal in de knoop zat en de riemen ook nog vast zaten om de struiken . Had vrouw ons bijna allemaal weer los, ging Fadinha weer lopen draaien, zaten we weer vast.
En waarom moesten we allemaal aan de riem ? Omdat er weer hele kuddes wielrenners door het park heen moesten en die nemen dan niet de  fietspaden maar de wandelpaden.  En dan schelden naar de voetgangers, joggers en mensen met honden, omdat wij in de weg zouden lopen. Wielrenners zijn echt niet de meest sociale mensen hoor.   Als Marly en ik los waren geweest, hadden wij ze nog wel even harder laten fietsen.
Maar vrouw is bang dat we botsen met die wielrenners en dat wij ons dan pijn doen.
En dan heb je natuurlijk nog de joggers. Vooral degenen die pas beginnen zijn leuk. Ze lopen te strompelen en te zuchten en lopen helemaal rood aan. En als ze dan toevallig bang van honden zijn,  is het helemaal leuk.
Als ze dan bijna voorbij zijn, dan doet Marly heel even , WOEF,  en dan kunnen ze opeens weer heel hard lopen :}
En nu ga ik even een tukkie doen, want we moeten straks weer druk in de weer met muizen en fazanten jagen en misschien hebben we geluk en komen we een verdwaalde wielrenner tegen :}:}

Geen opmerkingen: