Online doneren aan Mirbessa

't Leek wel zomer :}

Wat was het gisteren een lekker weer he ? We hebben genoten. We zijn met nog een stel andere honden gaan wandelen en zwemmen en spelen, dus we hebben het prima naar ons zin gehad.
lekker in het zonnetje

We zijn wel weer allemaal een beetje ondeugend geweest.
Eerst ging Marly er vandoor,  ze sprong met riem en al in het water [ ze had een reiger gezien], zwom verder en klom aan de andere kant weer het water uit. Konden wij nooit bijkomen. Gelukkig vloog die stomme reiger weer onze kant op en Marly weer achter hem aan. Bleef haar riem hangen achter een tak in het water, precies in het midden. Vrouw zag de bui al hangen  en probeerde Marly met commando's weer de andere kant op te sturen. Gelukkig luisterde Marly, [voor de verandering] en schoot de riem los en kwam ze naar vrouw zwemmen.
En dat kwam omdat vrouw met Jerry bezig was, die zich uit zijn tuigje had gewurmd.
Jerry en Fadinha

Dag daarna ging ik achter een fazant aan en ik liep ook al aan de andere kant van het park en toen ging die fazant in de boom zitten en ik maar blaffen dat hij naar beneden moest komen. Maar dat stomme beest bleef mooi zitten. En Marly blaffen en trekken aan de riem en vrouw boos en toen moest ik weer aan de riem.
Pas gisteren mocht ik weer loslopen.
lekker even niksen
Vrouw heeft het balkon opgeruimd en een paar oude planten weggegooid en toen ze klaar was gingen Jerry en Fadinha alle overgebleven aarde uit de potten graven. Was het hele balkon weer vies en toen moesten we naar binnen.
En gisteren gingen we in en uit het water en dan lekker uitschudden vlak bij de mensen en toen zat iedereen onder de modder. En Nero [ de rottweiler/husky pup van 6 mnd] ging even languit tegen vrouw aan staan en toen zat echt alles onder de modder. Maar dat vond vrouw niet erg. Ze had er al rekening meegehouden.
met ons 7en  Gezellig hoor

Geen opmerkingen: