Online doneren aan Mirbessa

Hoi weer

Marly

En weer een week om. Wel een leuke week hoor, waarin we veel hebben gewandeld en gespeeld en gezwommen en in de moddersloot zijn gesprongen. Dus eigenlijk een heel gewone week voor ons.
Er waren veel paarden in het park, vooral op woensdagmiddag. Dan gaan alle kleine meisjes paardrijden op die kleine pony's. Leuk hoor. En de boer komt elke dag langs met zijn 2 heel grote zwarte paarden, dan rijdt hij er op de fiets naast.
Fadinha en Brittany

We hebben veel dode kleine vogeltjes gevonden, denk uit hun nest gevallen. Zielig he ?
En de kleine eendjes worden al weer groter en nu zwemmen er heel veel kleine meerkoetjes rond.
Waar wij altijd gaan zwemmen zat er een hele familie tussen de waterlelies. En hun nest hadden zeop zo'n groot blad gemaakt. Vrouw heeft een foto gemaakt[met de telefoon], maar je ziet die kleintjes bijna niet.
Meerkoetjes nest tussen  de waterlelies

Vandaag zijn we onze vriendjes weer eens tegengekomen, dus dat was meteen weer feest. Met Tobby gaat het weer helemaal goed gelukkig en ze kan weer goed lopen.
En toen kwamen er 2 "dames" aan met hun hond en die liep al van ver te grommen en te trekken aan de riem en wij deden [nog] niets en toen werden die "dames" al  lichtelijk hysterisch. En toen werden wij allemaal aan de kant geroepen en dat deden we dus ook netjes en toen begonnen die vrouwen over asociaal veel honden  en dat we op moesten rotten etc etc. En toen keken mijn vrouw en Apie's baasje elkaar aan en lieten ons allemaal los. Gebeurde helemaal niets hoor,  maar sommige mensen sporen niet helemaal.
De volgende keer gaan ze in ieder geval niet meer schelden .
Ikke en Brittany

Geen opmerkingen: