Online doneren aan Mirbessa

Het regent ............


fadinha, weer droog en schoon

Al de hele dag regen.  En vanochtend kwamen we de buurvrouw met hondje tegen en we hebben lekker met elkaar gespeeld en aan het eind kwamen Apie en zijn baasje en Nero en Tobby er ook nog bij en toen was het helemaal feest.
En toen we naar huis gingen waren alle witte hondjes zwart en alle bruine en zwarte hondjes, nog zwarter.
En nat. En onze baasjes ook.  Die konden ook allemaal weer schone kleren aan doen.
Maar het was wel erg leuk.
ik heb geen zin in regen


Zaterdag 11 juni is de reunie van Mirbessa honden. Leuk hoor. Wij gaan met 4 mensen en 7 honden heen.
Dat gaat heel gezellig worden.
We zijn ook allemaal centjes aan het inzamelen om in Sesimbra kennels te kunnen bouwen, zodat de honden van de ketting af kunnen..
Dus schudt allemaal eens je zakken leeg en kijk eens of er nog een eurootje uitvalt, voor de honden daar die het niet zo getroffen hebben als wij allemaal.
Wij hebben onze spaarpotjes al omgekeerd . Vrouw koopt toch wel kluifjes voor ons .

Marly, lag gisteren lekker in het zonnetje

No Chains

Bianca en Mirbessa hebben een nieuw project opgestart, namelijk het 'NO CHAINS' project. Dit project heeft tot doel om alle honden die op het terrein van Bianca wonen en leven, van de ketting te kunnen halen. Als een hond altijd aan de ketting zit, kan het voorkomen dat hij/zij uiteindelijk moeilijk te plaatsen is. Daarom proberen we door grotere kennels te maken de honden een prettiger leven te bieden, want iedere hond heeft toch recht op een stukje vrijheid in plaats van altijd aan een ketting van 3 meter te moeten leven.

Daarom is er gestart met het maken van aparte ruimtes, waarin de honden in roedels rustig samen kunnen zijn en niet meer aan de ketting hoeven. Het bouwen van deze nieuwe ruimtes kost geld. In bijgaande brochure kunt u lezen wat er allemaal nodig is om dit project te kunnen uitvoeren. Het allerbelangrijkste zijn donaties om te kunnen starten met de bouw.

Wilt u mee helpen om weer een aantal honden van de ketting te halen en een beter leven te geven? Dan kunt u doneren op Rabobank rekeningnummer 14.78.83.113, Stichting Dierenhulp Mirbessa onder vermelding van NO CHAINS.

Lieve Brittany

Geen opmerkingen: