Online doneren aan Mirbessa

Hallo Kamilo

muizen zoeken
Hebben we eindelijk eens 2 dagen mooi weer gehad, was het vannacht al weer over. Hebben jullie dat onweer ook gehoord ? Nou , ik wel en ik ben dus mooi met mand en al in de badkamer gaan liggen.
Het was een lekker rustig weekje. Niets bijzonders gebeurd. Wel lekker gewandeld. Zondagmiddag lekker met Lotta en haar vrouwtje, Dinsdag met Joey en Tenju [ da's die chihuahua pup] en hun vrouw, donderdag ook en toen kwamen we ook nog Eva en haar vrouw tegen. Dat was ook erg gezellig en vrijdag met Lotta en Joey en Tenju en gisteren met Apie en Nero en Toby en toen kwam er nog iemand met een Duitse Herder bij en zijn we met ons allen lekker langs de Ringvaart gelopen.
Carma en Amaro op wacht

Beertje 

En we kwamen iemand tegen die over het voetpad en langs de Ringvaart een tocht aan het uitzetten was voor de wielren vereniging ! Hoe dom kan iemand zijn. En vrouw heeft alle pijltjes weer weggehaald en andere mensen ook en toen was die man boos. Zegt vrouw: Meneer je mag hier helemaal niet fietsen en dus al helemaal geen toertocht uitzetten. Begon die man te dreigen. zegt vrouw: Goed hoor, ik bel de politie wel even, kunnen zij het even regelen. En weg was die vent.
's-middags hebben de wandelaars de rest van de pijltjes weggehaald en sommige wel laten zitten, maar omgedraaid . De wielrenverening is dus dit weekend niet in het park geweest. Domme lui.
Kamilo
Vandaag komt ons nieuwe opvangpup Kamilo. Lijkt me wel een leuke pup. Gelukkig niet zo'n petieterig hondje :} Hij is 3 maandjes jong.

Geen opmerkingen: