Online doneren aan Mirbessa

Bye Bye Posh

Ja, ja, onze Posh is vrijdagavond naar haar nieuwe thuis gegaan.  Die vriendin van onze benedenburen is nog een keertje terug geweest met haar zoon en zijn helemaal gek op Posh. En dus heeft Posh een nieuw baasje. Gelukkig blijft ze wel in de buurt wonen, dus we zullen haar nog wel tegenkomen.
Dag kleine meid, we zullen je echt wel missen.

Brittany in het fietsmandje

We kregen een leuke update van Britty, met leuke foto's erbij. Britty heeft nu ook geleerd om in het fietsmandje te zitten en ze vindt het nu ook erg leuk. Volgens de nieuwe baasjes zit ze dan als een koningin in de rondte te kijken.

Toen we op de Mirbessa reunie waren, heeft vrouwtje foto's laten maken van ons allemaal. En die kwamen eindelijk deze week binnen. Ik zal er 1tje plaatsen
wij allemaal plus Britty. Leuk he ?

Wat een weer is het de afgelopen dagen he ? Goed waardeloos.
Gisteren waren we bij de Ringvaart en toen liep opeens Apie bij ons en zijn baasje was nergens te zien. Toen ben ik met Apie weer op zoek gegaan naar zijn baasje . Gelukkig ook gevonden. En toen zijn we allemaal samen verder gaan wandelen.  En toen we halverwege de Ringvaart waren was er opeens een hele harde donderslag en een bliksem schicht en toen  begon het toch te hozen....... Binnen 2 minuten waren we allemaal helemaal doorweekt. En het bleef maar onweren en we konden nergens schuilen. En ik vind onweer eng [ ja. nog steeds], dus ik wilde alleen nog maar naar huis.. We waren echt helemaal kletskleddernat. Vrouw ook hoor,  tot op de slip aan toe.
Rest van de dag bleef het waardeloos weer en toen stond de wind onze kant op, zodat we ook tot 's-avonds laat de herrie van Dance Valley konden horen, incl. het vuurwerk.
Gelukkig is het nu eventjes droog,

Die "ettertjes" met hun scooter waren weer even terug in het park. Iedereen de stuipen op het lijf jagen . Maar toen kwamen ze het baasje van Bo [ die woont een paar straten verderop] tegen en die ging niet opzij voor ze, en toen moesten ze op het laatste moment uitwijken, maar ze reden te hard, en ze gingen zo de bocht uit de struiken en brandnetels in.  Zielig he ? :}
Och gossie, scooter kapot, zeer been en die andere een zere arm en no. 3 kwam met zijn gezicht volop in de brandnetels.
Ik denk dat ze nu wel echt weg gaan blijven.

ikke

Geen opmerkingen: