Online doneren aan Mirbessa

Bye Bye Rosy

Ja, jullie lezen het goed.
Gisteren zijn er mensen voor Rosy geweest. Een jong stel uit Groningen. Bleken vrienden van de vrouw te zijn die Rosy in Portugal heeft gevonden en naar het Bianca asiel heeft gebracht.
Ze waren helemaal verliefd op Rosy, maar door al eerder gemaakte afspraken zouden ze Rosy pas over 3 weken komen halen,. Vanmiddag belden ze op om te vragen of het goed was als ze Rosy vanavond komen halen.  Natuurlijk is dat goed, maar hadden we ons eerst ingesteld op nog 3 weken Orkaan Rosy, en nu gaat ze over een paar uurtjes al weg. Haar tasje staat al gepakt, maar Rosy gaat het goed hebben, want volgens ons zijn het hele leuke baasjes die van alles met haar gaan doen.
Wat een rust zullen we weer hebben :)),  maar we gaan haar ook wel erg missen hoor.
Portugese struishonden 

Eergisteren liet vrouw eerst Rosy en Marly uit en daarna Fadinha en ikke. En toen kwamen we die oude meneer uit het oudemensenhuis tegen en die liep met ons mee. En toen lette vrouw even niet op dus toen was ik achter een haas aangegaan. En toen kwam die haas vlak bij vrouw uit de struiken en ging rechts het bosje in en ikke kwam er achteraan en ging links de struiken in. En vrouw en die meneer lachen. "Wat ben jij nou voor een jachthond ? Weer niets te eten vanavond"  Maar het is ook niet mijn bedoeling om die haas te vangen, ik vind het er achteraan rennen veel leuker :)   Dat snappen die mensen toch niet.
Ikke

Verder zijn we Eva weer tegengekomen, maar Eva is wel veranderd door die aanval van die andere hond.
Eerst was ze nooit bang en nu is ze erg bang geworden. We hopen voor haar dat ze er weel snel over heen komt.

Geen opmerkingen: