Online doneren aan Mirbessa


Gisteren was het dierendag, We zijn [ zoals eigenlijk elke dag] lekker verwend met een kluif en een lange wandeling. Als extra kregen we nieuw piep speelgoed.

Gisteren hebben we een rondje om het meer gelopen en hebben we weer lekker op muizen gejaagd. Ik mag altijd los lopen, Marly moet aangelijnd lopen omdat ze gaat "vrijbuiteren" en Diesel mag ook meestal wel loslopen.
Het voordeel van niet zo mooi weer is, dat alle alleen maar mooiweerlopers lekker thuis blijven en zo komen we dan ook weer de echte "die-hards"tegen en kunnen we weer lekker rennen en stoeien met elkaar.

Baasjes hebben gekeken op de site van Sesimbra en hebben gezien dat het eten daar op is.

Dus onze hondenvriendjes krijgen honger en dat vinden wij vreselijk. Baasjes hebben daarom maar geld gestort op de rekening van ver.Bianca, het is per slot net even te ver om een paar zakken hondenvoer te gaan brengen.

Misschien zijn er meer mensen die iets willen geven ?


Wat een weer was het de hele week . Alleen maar regen. En vandaag niet alleen regen maar ook veel wind. Dus we zijn nog niet lang gaan wandelen. Kom zeg, we gaan ons niet drijfnat laten regenen . We hebben het heerlijk hier in Nederland. Maar het weer hier, ruilen we graag in voor Portugees weer [ grapje].

Oh ja, de link voor de site van Ver Bianca staat onderaan de pagina, kunnen jullie zelf ook even kijken.

Geen opmerkingen: