Online doneren aan Mirbessa

Wat ik nog vergat te vertellen: Mijn moeder is een zwervertje, En de vrijwilligers hebben mij bij haar weggehaald. Mijn moeder hebben ze pas later kunnen vangen, steriliseren en weer teruggeplaatst waar ze was gevonden. En ze leeft daar nog steeds "free and happy" bij een bedrijf.
En ze is de mascotte van de werknemers geworden. Zij zorgen dat ze te eten krijgt enzo.
De puppy van Marly is in Portugal geadopteerd en is ook heel gelukkig bij haar familie.


Verder hebben baasjes nog een hond "op afstand" geadopteerd. Zij heet Podenga en is een jaar of 8 oud. Zij heeft haar hele leven vastgebonden bij iemand in de tuin gezeten. Toen haar eigenaar overleed is zij naar het terrein van Ver.Bianca gegaan. Te oud en veel te bang om ooit nog geadopteerd te worden. Zij had op het terrein een hondenvriendje Lucy waarmee ze elke dag buiten het terrein ging wandelen . Ze kwamen altijd uit zichzelf weer terug , tot de dag dat alleen Podenga terugkwam. Men is gaan zoeken en uiteindelijk is Lucy gevonden. Doodgeschoten, zomaar, zonder enige reden.

Op het terrein leven nog zoveel honden, die wachten op een nieuw baasje, en dan zijn er ook nog de honden die zo getraumatiseerd zijn dat ze niet geadopteerd kunnen worden. Deze honden blijven op het terrein.

Maar het geld is nog steeds op, de dierenartsrekeningen zijn torenhoog, en HET VOER IS OP.

Toch blijven de vrijwilligers daar stug doorgaan met het verzorgen van de honden en katten, met het vangen van de zwervers om ze te castreren/steriliseren, met het geven van voorlichting . Kijk eens op de site http://www.bianca.pt/english/

Bent U van plan om op vakantie naar Portugal te gaan, geef U dan op als vluchtbegeleider. U helpt daarmee een hond of kat op weg naar een beter leven .Op de site van dierenhulp Mirbessa kunt U lezen wat vluchtbegeleider precies inhoud. En aan iedereen die van dieren houdt vraag ik om alsjeblieft een bedrag te willen storten, al is het maar €2,50. En bent U bang dat het geld niet op de juiste plaats terechtkomt, maak het dan rechtsstreeks over aan Ver.Bianca. Op hun site kunt U precies lezen hoe dat moet.

Geen opmerkingen: