Online doneren aan Mirbessa

nog een keer Cynthia




Wat een verschil met de 1e foto's he ? Ze is helemaal niet bang meer en komt lekker los, begint ook al heerlijk ondeugend te worden.
Ze heeft gisteren lekker los gelopen en we hebben flink gespeeld en gerend en toen viel ze in het water. Nou daar was ze wel van geschrokken hoor, maar ze begon bijna meteen te zwemmen naar de kant en toen heeft vrouw haar uit de ringvaart gevist. En toen ging Cynthia zich lekker in het zwarte zand droogrollen, en daar was vrouw heel blij mee. Echt wel. Nu hebben we 4 portugese modderhondjes, zei gekke vrouw.
Ze is al gereserveerd, maar Thea van Mirbessa gaat eerst eens kijken of het wel lieve mensen zijn, want Cynthia mag alleen maar naar lieve mensen. Dus gaat ze misschien wel weer snel weg.
Gisteravond kroop ze bijna op de koffietafel, eerst haar kin, toen haar hele kop, toen 1 voorpoot, toen de tweede , en toen lag ze bijna op de koffietafel. Gekke pup.
Dat heb ik nou echt nooit gedaan hoor. echt niet. Ik heb wel op de eettafel gestaan en op het bureau, maar nooit op de koffietafel. Misschien moet ik dat ook eens proberen...........

Geen opmerkingen: