Online doneren aan Mirbessa

Zijn we weer




Waren we van de week lekker aan het wandelen, rook ik opeens een fazant en ik er natuurlijk meteen achteraan in volle vaart en toen botste ik opeens op een heel grote haas. En daar schrokken we alle twee ontzettend van, dus we renden allebei een andere kant op. En vrouw stond toch te lachen joh. Dus ik toch maar achter de haas aangegaan, maar die was er natuurlijk allang vandoor en de fazant was ook al gevlogen. Wat een pech.........
Maandag morgen kwamen we terug van onze wandeling en toen hadden de mannen van het vloerbedrijf , de galerij helemaal ingesmeerd met vies stinkend spul en mochten we er niet meer op lopen. Maar we moesten toch naar huis en vrouw moest nog naar haar werk. Toen heeft een van de mannen Diesel naar huis gedragen en vrouw heeft Marly gedragen en ik ben natuurlijk zelf gaan lopen, helemaal keurig aan de kant gebleven.
En bij de deur heeft vrouw me naar binnen getild. Hadden we al weken geen schilder gezien op de balkons, dus heeft vrouw weer planten buiten gezet, want binnen gingen ze allemaal dood en stonden ze in de weg. En je raadt het al........ de volgende dag kwamen de schilders. Vrouw heeft de planten gewoon laten staan hoor.
En wij [ eigenlijk vooral Marly] hebben flink geblaft tegen de schilders. Vooral tegen eentje, die stond de hele tijd naar binnen te kijken, en nu is hij helemaal bang van ons en daar moesten de mannen van de vloer weer heel hard om lachen.
Vrouw heeft wel even een grote banketletter bij de benedenburen gebracht, als goedmakertje. Maar de buurman zei dat hij helemaal geen last van ons had....
vrouw denkt dat de goede man erg doof moet zijn :)
Als het goed is gaat maandag de laatste laag op de vloer, dus moeten we heel vroeg uit, anders kunnen we niet meer naar huis.
Gisteren dacht Ivana dat ze over kroos kon lopen. Niet dus en toen ze uit de sloot was gekropen en vrouw was uitgelachen, zijn we heel snel naar huis gegaan met een zwarte, kletsnatte en stinkende Ivana. Vrouw heeft er helaas geen foto's van gemaakt.
Dat heb je met die jonge honden he, die denken nog dat ze over water kunnen lopen.
Vrouw heeft trouwens heel weinig foto's gemaakt deze week, want als we 's-middags uitgaan is het al weer bijna donker, en 's-ochtends is het nog bijna donker.

Volgende week komt de kerstboom weer. Is gezellig hoor en leuk ook. Kan ik weer proberen [samen met Amaro] om alle ballen uit de boom te halen.

Geen opmerkingen: