Online doneren aan Mirbessa

goed en slecht nieuws II





Er is weer een nieuw hamstertje in huis, een dwerghamster deze keer. Wel lief hoor, maar zo klein dat ik er niet mee mag spelen.
Woensdag is Ivana opgehaald door haar nieuwe baasjes. Om 9 uur 's-avonds ging ze naar haar nieuwe huis. Eerlijk gezegd waren Marly, Diesel en ik niet zo weg van deze mensen en ook vrouw had haar twijfels. En terecht.
Donderdagmorgen zijn we in de stromende regen uitgeweest en wij stonden net weer allemaal druipend in de gang toen de telefoon ging. De nieuwe baasjes belden om te zeggen dat ze Ivana meteen weer kwamen terugbrengen. Binnen 12 uur [ waar ook de nacht nog in zat] wisten ze het al en ze moest meteen terug. Stomme mensen, net of ze even een trui of een paar schoenen komen terugbrengen.
En dus is Ivie weer lekker bij ons, ze had niet geslapen en gegeten en was helemaal van slag. Dus we hebben haar weer hartelijk verwelkomd en Marly heeft het luchtje van die stomme mensen er weer helemaal afgewassen. Ze hebben haar helemaal geen kans gegeven.. Achteraf zegt vrouw, misschien maar goed ook, hebben ze tenminste geen tijd gehad om haar helemaal te "verpesten". En nu wachten we gewoon op echt leuke en lieve mensen die haar een echt goed thuis willen geven.
Vanochtend was het nog droog en hebben we lekker lang gelopen en toen kwamen we 3 oude vriendjes tegen en zijn we samen verder gelopen en hebben we flink kunnen rennen en stoeien. En wat zo leuk is, die 3 andere honden komen allemaal uit Spanje en hun baasje wil ook bij ons in de buurt komen wonen. Gezellig !
En nu moeten we weer naar buiten, maar nu regent het weer pijpen stelen. Wat dat is weet ik eigenlijk, wel weet ik dat we weer eens heel erg nat gaan worden.

Geen opmerkingen: