Online doneren aan Mirbessa

Hallo

Zo, ben ik weer even.  We hebben het heel druk gehad deze week. Maandagmorgen moest ik nog even achter een haas aan, en dat duurde even. Was vrouw eigenlijk niet blij mee, want ze moest naar haar werk en was door mij nu te laat. Dinsdagmiddag zijn we het veld op geweest en hebben we kunnen stoeien en rennen en muizen jagen . Marly heeft zelfs nog gezwommen. Was erg leuk. Woensdag zijn we bij het andere veld geweest en daar waren ook nog andere honden, dus hebben we daar lekker heel lang gespeeld en vrouw was lekker op een bankje gaan zitten. En 's-avonds kwamen we de buurhondjes tegen, hebben we allemaal gezellig staan kletsen.
En van de week toen het zo regende, zijn we toch met vrouw gaan wandelen hoor. Anders had ze helemaal in haar eentje moeten gaan lopen, dat is ook zielig.
Oh, sorry, vrouw zegt dat ze voor ons gaat lopen in de regen, zelf was ze ook liever thuis gebleven .
Vrijdag moest Marly naar de dierenarts voor haar APK. Gelukkig was alles helemaal goed.
Vrouw heeft nog 2 hondenjasjes gemaakt voor Sesimbra. Dus binnenkort kunnen ze met Thea van Dierenhulp Mirbessa mee naar Sesimbra [samen met de andere jasjes en truitjes die vrouw gemaakt heeft].
Want die hondjes daar krijgen het koud hoor, als het winter is.
En gisteren en vandaag ook al, zijn we uren weggeweest. Het was zo'n lekker weer. Straks gaan we weer  een heel eind lopen/rennen

marly wil zwemmen


zo kun je ook slapen
't regent, ik blijf lekker liggen

Tiara en haar vriendje Brown
Oh ja en we hebben weer een leuke mail met heel leuke foto's van Tiara gekregen. Het gaat gelukkig hartstikke goed met die kleine.
We hebben nog heel leuk nieuws [ tenminste wij vinden het heel leuk] maar dat vertellen we pas later.
Zijn jullie al nieuwsgierig ?

Geen opmerkingen: