Online doneren aan Mirbessa

Ben ik weer......nieuwsbrief Bianca

Eindelijk weer eens lekker weer vandaag. We zijn al een heel eind gaan wandelen vandaag en aan het eind mochten we het veld op, lekker helemaal gek doen en rennen en ravotten samen.
even gek doen
We zijn een meneer tegen gekomen die Balu zo mooi vond, maar helaas was hij al een beetje [ te] oud voor zo'n jonge hond. Jammer hoor, was een heel aardige meneer.
Balu kan hard rennen hoor.......voor je het weet is ze al weg en laatst kwam ze in volle vaart aanrennen en nam een sprong dwars over een brede sloot , zo mooi, en aan de andere kant rende ze even zo vrolijk verder.
Gelukkig kwam ze wel terug toen vrouw haar riep. Maar ze vindt dat slootje springen nu zo leuk, dat ze het overal doet. En dat kan eigenlijk niet,  want een heel stuk verderop, loopt ze dan meteen op de busbaan. Dus daar moet ze weer aan de lijn.
Ze wordt trouwens steeds ondeugender; Van de week heeft ze de planten uit de potten getrokken.
Vrouw was deze week een paar dagen ziekies en toen zijn we met een buurvrouw meegeweest, om de beurt hoor. Konden we meteen even oefenen met het naast een scootmobiel lopen of rennen. Was eigenlijk best wel leuk, maar liever ga ik met mijn eigen vrouw naar buiten.

Hieronder staat een link naar de nieuwsbrief van Bianca. Lezen hoor !
lekker luieren

net een kat, gek op dozen
http://www.bianca.pt/english/multimedia/newsletter/Special-since-puppyEN.pdf

Geen opmerkingen: