Online doneren aan Mirbessa

Hallo weer

fadinha en beertje, voorzichtig kennismaken
Zo he, wat is deze week voorbij gevlogen. We hebben het ook onwijs druk gehad met van alles.
Eerst kwam natuurlijk ons nieuwe vriendinnetje erbij. En ze is echt wel heel leuk en heel klein ook, ze is net zo groot als de kat. En het lijkt net alsof ze hier altijd al bij ons heeft gewoond. Het past precies.
En Balu en Fadinha zijn aldoor aan het spelen, en wij ook hoor en vanochtend waren we met ons 4en aan het spelen, wel heel leuk hoor.
balu en fadinha
En afgelopen maandag was ik natuurlijk jarig. Ik heb geen taart gekregen van vrouw, wel een ontzettend lekkere kluif. En lieve Tiara, nogmaals bedankt voor je lieve mail. Jij blijft nog steeds mijn vriendinnetje hoor
en binnenkort komen we eens bij je op bezoek, oke ? Maar dan moet eerst Balu naar een goed en lief thuis zijn, want anders wordt het wel een beetje erg veel.
Weet je, in het park en bij de weilanden hebben ze gemaaid en gesnoeid, ook langs de sloten en nu kunnen we er eindelijk weer eens langs de sloten lopen en dat doen we nu dus ook veel, want aan de andere kant van de sloten [ wij springen erover, en vrouw loopt over een plank]  komen we bij stukken veld waar bijna niemand ooit komt. Heeeeeeeel veeeeeeel hazen en fazanten lopen daar. Dus wij zijn daar erg druk mee, en vrouw wacht dan wel eventjes op ons. Maar als het te lang duurt en we komen niet als ze roept, dan gaat ze gewoon weg , en dan moeten we wel achter haar aan.
spelen
Mensen moeten daar altijd om lachen. Als ze vrouw zien staan, zonder ons, dan zeggen ze al, zeker weer achter de konijnen aan ?
Wat we deze week ook veel hebben gedaan is slootje springen, dan kunnen we van het ene weiland naar het andere. We mogen alleen niet al te ver, want dan lopen we tussen de koeien en dat vindt de boer niet leuk.
En we hebben de boer gezien, nou nou daar moet je geen ruzie mee krijgen hoor !
Hadden ze zo'n leuk dijkje gemaakt met een voetpad erop, zodat we een heel stuk langs de ringvaart konden lopen. Moesten er zonodig weer van die onbenullen met de fiets en van die wielrenners eroverheen. Gingen ze de koeien verderop lastig vallen en liepen ze zo bij de boer op het erf. En dus staat er nu een heel groot hek over het voetpad.  Wel zo gemaakt dat je er overheen kan klimmen, maar dan moet vrouw met ons in de armen over het hek klimmen. Niet zo geslaagd .
Stomme wielrenners ook, blijf toch gewoon op het fietspad.

Vandaag een heleboel paardrijders tegengekomen, was leuk hoor. Toen we dezelfde vrouwen de 2e keer tegenkwamen zei ze: volgende keer gaan we trakteren. Maar toen we haar de 3e keer zagen, ging ze gauw de andere kant op. Krent...... ik had wel trek in wat lekkers

Geen opmerkingen: