Online doneren aan Mirbessa

Koud he ?

Wat een pak sneeuw is er gevallen he ? Wel mooi hoor en leuk is het ook. We hebben al heel wat lange sneeuwwandelingen gemaakt.
 Alleen voor de mensen is het wat lastiger, die blijven niet zo makkelijk overeind staan op 2 benen. Vrouw moest vrijdag eerst de auto helemaal uitgraven en toen ze net klaar was begon het weer te sneeuwen. En toen moest ze nog weg ook met de auto,  er was geen verschil meer tussen straat en stoep, maar het is toch allemaal goed gegaan.  Daarna moest ze nog een keertje weg, maar toen is ze maar gaan lopen.
snowdogs

Het is wel lekker rustig overal, er zijn niet veel mensen op straat. Een paar kinderen die een sneeuwpop aan het maken waren , een paar kinderen met een slee en een paar mensen die aan het langlaufen waren. Dat laatste vind ik wel gek hoor. Er zijn ook niet zoveel honden in het park. We snappen er niets van. Het is er juist zo leuk.
Sommige mensen hebben hun stoep met strooizout gedaan, en daar krijgt Fadinha zere voetjes van, dus dan tilt vrouw haar maar even op.
Marly en ik stonden aan de rand van de Ringvaart naar de eendjes en meerkoetjes te kijken en toen zei vrouw:
Pas op, straks val je in het water en toen ben ik een stappie terug gegaan en Marly was weer eens eigenwijs en deed een stappie naar voren en gleed toen zo in het ijskoude water. Brrrrrrrr.
Maar ze heeft er niets van geleerd want vandaag deed ze het weer.

Leuk filmpje van ons. We zijn aan het muizen jagen. Die piepertjes lopen onder de sneeuw.

Oh ja, Amaro heeft woensdagnacht de kerstboom omgegooid en toen waren er een heleboel ballen stuk, en een heleboel ballen eruit. Domme , domme kat. Daar was vrouw helemaal niet blij mee.
Volgend jaar zal vrouw de boom wel aan de vloer vastspijkeren, denk ik zo.

Geen opmerkingen: