Online doneren aan Mirbessa

ABC

Hoi daar allemaal,
Deze week is het eens tijd voor onze kattenkoppen. Ik vind ze lief hoor, en soms wil ik ze wel even plagen, maar niet te erg hoor. Beertje trekt zich nooit iets van ons aan. En als we te opdringerig worden krijgen we gewoon een mep van haar. Dus die laten we wel met rust.
Boedha Beer  [ons prinsesje]

Amaro springt meestal op de kast of aquarium, dan kunnen we niet bij hem komen en Carma gaat snel naar vrouwtjes kamer en springt in de krabpaal [ de hoge].
Maar van vrouw mogen we de katten niet pesten, dus dat doen we dan ook niet [meestal]. Maar soms is het gewoon even leuk om te doen.....
Amaro met zijn mooie blauwe ogen

Carma is het meest leuk om te plagen, want die loopt gelijk weg als wij in de kamer zijn. Ik denk dat ze dat doet omdat zij het langst heeft rondgezworven op straat en ze zal best wel door honden zijn opgejaagd.
Maar ze zijn alle3 heel lief en de dikste vriendjes samen. Slapen samen in 1 mandje en zo. Of  alle 3 in de krabpaal. Het is maar goed dat vrouw zo'n grote [tot aan het plafond] met veel mandjes en palen heeft gekocht voor ze.
Lucky Cat : Carma

Verder eten ze, slapen ,zitten in de vensterbank, liggen 's-avonds bij vrouw op de bank en spelen ze met elkaar.
Ze komen nooit op straat. Beertje en Carma willen niet eens naar buiten. Die zijn blij dat hun zwerversbestaan is afgelopen en dat ze  lekker in een huis mogen wonen.

Geen opmerkingen: