Online doneren aan Mirbessa

Voorjaar

Ikke met smurf op een tegeltje. Leuk he ?
Wat was het een lekker weer he, de afgelopen week.
We zijn dan ook veel en lang buiten geweest. Vrouw was een weekje vrij, dus we zijn veel gaan wandelen.
En zwemmen hebben we ook al gedaan. En muizen jagen. De eendjes en fazanten moeten we met rust laten want het broedseizoen is weer begonnen. Dan komen er straks allemaal weer kleine eendjes en fazantjes en dan moeten we even aan de lijn. Want die kleintjes mogen we echt niet opjagen.
alle 7 samen
Kaya heeft van de week een duik in de Ringvaart genomen. Was ze even lekker aan het zwemmen en kwam toen weer netjes naar de kant. Vrouw moest haar wel uit het water hijsen want ze kon er zelf niet meer uitkomen. En vanochtend liep ze bijna de [dure] hengels van 2 vissers omver en het water in. Ze vonden het gelukkig niet erg en ze snapten best wel dat Kaya de hengels niet had gezien met haar ene oog.
Vrouw kreeg nog een complimentje omdat wij zo leuk waren en zo goed luisterden :).
en ook Marly op een tegeltje
En ik moest van de week onder de douche, want ik was in de verkeerde sloot gesprongen. In deze sloot was bijna geen water, maar wel heel veel stinkende zwarte prut. Nou een lekkere warme douche en dan lekker afdrogen, vind ik niet erg hoor .
Wat ook leuk was, omdat vrouw vrij was zijn we een uurtje later dan normaal gaan wandelen en toen kwamen we weer allemaal andere vriendjes tegen. Leuk hoor. En we kwamen een mevrouw met hond tegen die allebei helemaal in de stress schoten toen ze ons zagen aankomen. Ik snap niet waarom hoor, want wij zijn gewoon hartstikke leuk ;>)
Minder leuk was dat nu het mooier weer wordt er weer tal blikken met wielrenners zijn opengetrokken.
Degenen die gewoon op het fietspad blijven zijn niet zo erg, maar die dwazen die zo nodig met 30/40 man tegelijk over het voetpad aankomen racen................
Weinig foto's gemaakt deze week, dus andere foto's deze keer.
Amaro

beertje

carma

Geen opmerkingen: