Online doneren aan Mirbessa

Happy Birthday Marly

Happy birthday

Jippie, het is feest vandaag. Want vandaag is het precies 5 jaar geleden dat vrouw Marly ging ophalen en vandaag vieren we ook haar 7e verjaardag.
Ik mocht toen niet mee Marly ophalen, was helemaal in Brabant [ bij Den Bosch]. Marly heette toen nog Maria en kwam met een transport over de weg. [ Ikke kwam met het vliegtuig].
Marly vond toen alles eng, alle auto's en fietsen en brommers en zo.  En toen kwam vrouw thuis met Marly en ik was blij, want dat was mijn vriendinnetje uit het asiel. En al hadden we elkaar 6 maanden niet gezien, het was meteen weer dikke mik tussen ons. En nog steeds hoor !

En al zijn er een hoop hondjes bijgekomen en weer weggegaan, Marly en ik blijven 4 pootjes op 1 buik.
Marly en Fadinha
Vrouw heeft de foto's gemaakt. Maar met het nieuwe programma en dat moet ze eerst weer leren , want dat is heel moeilijk, maar toch leuk.
Gisteren waren we aan het wandelen en liep er ook een mevrouw met een jack russeltje. We kennen ze wel, want ze wonen bij ons in de buurt. En toen kwam er opeens een herdertje aan wandelen en die bleef tussen ons en die andere mevrouw heen en weer lopen. En in de wijde omtrek geen baasje te zien.
Wij daar nog heen en weer gewandeld in de hoop dat het baasje zou komen, maar nee hoor.
Eindelijk naar huis [ blij toe, want het hoosde] en de hond bleef achter ons aan lopen.
Vlak bij onze flat kon die andere mevrouw hem pakken aan zijn halsband. Toen is vrouw ons naar binnen gaan brengen, heeft een oude riem meegenomen, weer naar beneden en intussen de Dierenambulance gebeld. Geen gehoor. Weer bellen. Geen gehoor. Weer bellen: voicemail. Weer bellen, ander nummer doorgekregen. Die gebeld: In gesprek. Eindelijk.........contact. En toen wachten tot de ambulance kwam.
Intussen had die andere mevrouw haar man gebeld en die kwam haar hondje ophalen en is vrouw met die andere mevrouw gaan wachten om de ambulance en intussen kijken of ze het baasje zagen. Maar nee hoor.
Toen kwam de ambulance , die meneer gekeken of de hond was gechipt maar het apparaat piepte niet,,,,,:(
Toen zei vrouw, kijk even ook op de borst en bij de poten [ chip zit meestal in de nek of tussen de schouders] want bij mijn hond is de chip ook gaan "wandelen". En toen ja ........een piep. De chip stond op naam van de fokker en nu kunnen ze via de fokker het baasje vinden. Gelukkig maar. Hondje was wel heel erg mager, ruggengraat en heupen en ribben staken helemaal uit. Maar het was wel een heel lief hondje, maar wel bang. Vrouw heeft de hond in de auto in de kennel gezet en toen zei die meneer. Nou dat doet U handig, U mag wel bij ons komen werken ;)
Nu maar hopen dat ze snel weer bij haar baasje is.
Marly

Geen opmerkingen: