Online doneren aan Mirbessa

Hoi dan

Zo wat was deze week weer snel om he ?  En het is 's-middags al weer zo snel donker. Vind ik eigenlijk niets aan, want dan kunnen we 's-middags niet zo lang meer in het park lopen, want daar is het dan echt pikkedonker.
Vrouw zegt dat het over  6 dagen de langste nacht is en dat het daarna weer langzaam elke dag weer een beetje lichter wordt. Gelukkig maar.
Vrouw heeft vrijdag alle dingetjes die ze gekregen had voor de Kerstmarkt leuk ingepakt en ze heeft heel veel hondenkoekjes gebakken. En het rook zo lekker in de keuken en wij mochten er niet bij zijn en vrouw had schalen vol gebakken en wij mochten er maar 1tje proeven. Niet eerlijk, echt niet.


Deze hond lust helemaal geen koekjes, maar de koekjes van vrouw at hij achter elkaar op

Gisteren heeft vrouw alles weggebracht . Jacqueline van Dog's Wish/Buz Honden had de kraam heel leuk ingericht met heel veel leuke dingen.  Het was maar een klein marktje, maar wel erg leuk, zei vrouw.
Toch veel mensen die kwamen kijken. Er waren 2 orkesten, een heel mooi koor, een ijsbaantje voor de kinderen en nog meer kraampjes, en erwtensoep en warme chocomel. Leuke lichtjes en vuurkorven om het een beetje warm te houden.
Wij zijn niet mee geweest.Veel te druk, dan gaan die mensen met hun grote voeten op onze pootjes staan.
De koekjes waren in trek. Alle honden vonden ze erg lekker. Mensen willen zelfs het recept hebben. En 1 mevrouw liet vanochtend weten dat haar katten er ook helemaal weg van zijn  :)
vrouw, met vrouw uit Den Helder en Loofah, roemeens hondje

Buurvrouw Nel was er met haar zus , ze helpen samen met een Roemeense meneer in de kraam. Er kwam speciaal een mevrouw met haar man en 2 honden uit Den Helder,  Yuen, de mevrouw die alle opvang en adoptie regelt kwam uit Schiedam met haar dochter en ook 2 honden en nog meer mensen kwamen van overal vandaan. Gewoon voor de gezelligheid. Leek wel een reunie.
reunie , dat kleine hondje linksvoor  woont nu bij buurvrouw Nel en heeft Roemenië maar net overleefd

Vrouw heeft nog leuke dingetjes gekocht.
En aan het eind is er voor 285 euro verkocht voor de honden in Roemenië. En voor 10 euro aan donaties.
Goed he ?
En dat voor zo'n klein buurt kerstmarktje.  Maar ja, we hadden natuurlijk wel erg leuke spulletjes gekregen.
Om 16.00 uur heeft vrouw nog een oudere dame naar het Reinaldahuis teruggebracht. Haar taxi kwam niet opdagen
En toen ze weer thuis was zijn wij eindelijk gaan wandelen.
vrouw met Bambi, het hondje van Yuen's dochter, en net rechts staat Anni, zij zoekt ook nog een huisje

Voor 1 keertje geen foto's van ons, maar van het kerstmarktje. De foto's zijn gemaakt door Jacqueline van Dog's Wish.

Geen opmerkingen: