Online doneren aan Mirbessa

Hoi weer

Foto is van Oog op Zandvoort.  Mooi he ?

Wat een storm was er donderdag he ?  We waaiden bijna weg. Het was maar goed dat we aan de lijn liepen............. Dientje werd omvergeblazen en die stond toen echt te kijken van : wie deed dat nou ?
En toen begon het ook nog te hagelen toen we buiten liepen en toen zijn we maar weer snel terug gegaan, want dat vonden we echt niet leuk.  Behalve Jacque, die vond de wind heel leuk en liep achter de wegwaaiende blaadjes en de hagelstenen aan te rennen.
Deze keer zijn er alleen maar een paar takken van de bomen gewaaid en zijn de bomen zelf blijven staan.
Jacque

Gisteren is de kerstboom gezet.  En zolang het nog niet klaar was hebben we ons keurig gedragen.
Toen alles op zijn plek stond, heb ik overal wat weggepikt . Vond vrouw niet leuk, echt niet.
En toen ze me echt zat was, zei ze niets meer, maar pakte de plantenspuit. En vrouw kan heel goed mikken daarmee, dus na 3x een plens water op mijn kop, heb ik het maar opgegeven.
Dony & Dientje

Vrouw heeft nog meer spulletjes gekregen voor de kerstmarkt en andere mensen hebben leuke dingen gemaakt voor de kerstmarkt en  nu hopen dat het heel veel geld gaat opleveren.
Die mevrouw van de roemeense stichting wil een kliniek openen voor de zwerfhonden en voor honden met baasjes met weinig of geen geld. Goed he ?  En nu wil ze al in december starten, een huis huren en daar de kliniek in beginnen. Er zijn al wat dierenartsen die dingen hebben gedoneerd en iemand heeft zijn bus met kraan geleend voor het transport van al die zware dingen.
Wij zijn daar blij om. Want wij hadden het slecht in Portugal, maar de honden in Roemenië hebben het nog veel slechter.
Dientje
En van de week waren opeens de parkieten weer terug. Ze zijn een paar dagen gebleven en nu zijn  ze weer verder getrokken. 
halsbandparkiet

Geen opmerkingen: