Online doneren aan Mirbessa

goed en slecht nieuws


Wat een storm was het deze woensdag he ? Toch zijn we 's-middags lekker langs de ringvaart gaan lopen. Het waaide wel heeeeel erg hard, maar dat was juist leuk. Diesel waaide gewoon van de grond af met die grote flaporen van hem.
En rustig dat het was, we kwamen [letterlijk] geen hond tegen. Gisteren was het weer mooi weer en toen was het toch zo druk. Allemaal honden die alleen maar een eind gaan lopen als het [redelijk] mooi weer is.
Eerlijk gezegd ben ik blij dat we niet bij zulke mensen zijn komen wonen . Weer of geen weer, wij gaan er lekker op uit.

Vannacht is Nicky de hamster overleden. En vrouw jr. heeft er veel verdriet van. We hebben wel allemaal even afscheid genomen en nu is hij weg. Misschien komt er binnenkort weer een nieuwe hamster of muis. We wachten het maar af.


En vanochtend werden we gebeld dat er mensen zijn die serieus interesse in Ivana hebben. Als het allemaal doorgaat , dan gaat Ivana verhuizen naar Breda. Dat is helemaal aan de andere kant van Nederland. Ines, de moeder van Ivana is ook gereserveerd en die gaat, geloof ik, naar Duitsland.
Wij portugezen zien nog eens wat van de wereld

Geen opmerkingen: