Online doneren aan Mirbessa

Hoi daar




Wat is het weer een lekker weer :)En we genieten er volop van.
Lekker in het zonnetje zitten, buiten door de velden en fijn weer zwemmen en spelen in het water.
Het enige nadeel van het mooie weer is dat ook de wielrenners weer te voorschijn komen en met hele kuddes tegelijk door het park heen fietsen, dus ook over de voetpaden. Stomme lui.
Vandaag hebben we wel even moeten lachen hoor, er kwam een hele stoet hardlopers voorbij, twee motoren voorop, dan een paar honderd hardlopers, nou ja hardlopers,
sommigen kwamen bijna niet vooruit. Wij wilden ze wel even gaan aanmoedigen hoor, maar dat mocht niet van vrouw.
Het dijkje langs de ringvaart is opgehoogd en daar zijn we gisteren over heen gelopen, we moesten wel aan de lijn blijven want 1 stap verkeerd en we liggen in de ringvaart of we lopen midden tussen de koeien. Marly heeft nog in de ringvaart gezwommen en ik ben verderop ook heerlijk het water in geweest.
Er zijn momenteel veel haasjes en konijntjes in het park, vanaf het balkon kunnen we ze zien rennen en oh oh wat zou ik graag even met ze spelen :)
Het is trouwens lekker rustig , geen vliegtuig te zien of te horen. We horen nu alleen maar de vogeltjes en de paardjes en af en toe een scooter. Gisteren zagen we een hele mooie specht, die maakte wel een hoop kabaal met dat getik tegen de boom.
Gekke vogel. En af en toe vinden we kapotte vogeleitjes. Hele mooie kleurtjes hebben die kleine eitjes.
Maar wij gedragen ons netjes, we laten alle vogeltjes met rust. Alleen die fazanten he ?

Geen opmerkingen: