Online doneren aan Mirbessa

LEKKER WARM






Zo, is het eindelijk lekker warm weer. Wat hebben we daar lang op moeten wachten.
Maar nu genieten we er ook echt van hoor. Elke keer als we gaan wandelen dan duiken we even een sloot in en gaan we even lekker in het water spelen of Marly gaat echt zwemmen. En dan gaat Diesel zich even droogrollen in het zand en gras en dan is hij lekker vies. En ik was in een moddersloot gesprongen en toen zat mijn kont helemaal onder de modder. Is helemaal niet erg hoor, als we thuiskomen droogt vrouw ons even op de galerij af en dan mogen we naar binnen.
We hebben ook gespeeld met de buurhondjes en fijn samen gewandeld. Was erg gezellig, maar dat hoeft voor ons niet elke dag hoor :)
Vrouw heeft gekeken naar zo'n kinder zwembadje om voor ons op het balkon te zetten, maar het was eigenlijk te groot, dus heeft ze dat maar niet gekocht. Nu staat er een grote wasteil. Kunnen we ook fijn met water spelen. De grote parasol heeft ze ook weer van beneden gehaald, want het was vanochtend al 35‘ bij ons op het balkon.
Tiara komt voorlopig nog niet , maar heel misschien komt er volgende week een ander hondje bij ons eventjes logeren, totdat ze een eigen baasje heeft. Is ook leuk.
We zien wel.
In Sesimbra gaat het niet zo heel erg goed. Vorige maand zijn er 44 nieuwe honden bij gekomen, en maar 8 geadopteerd. Veel honden mankeren iets en dus hebben ze al een schuld bij de Dierenarts van ongeveer € 6000,00 en nu is ook nog het voer op.
Op 17 juli is de opendag van dierenhulp Mirbessa en wij hopen dat er veel mensen komen en dat ze allemaal wat meenemen, b.v. voer en medicijnen.
Wij gaan er ook gezellig heen en vrouw is al veel spulletjes aan het verzamelen om straks mee te nemen.

Geen opmerkingen: