Online doneren aan Mirbessa

Mirbessa reunie


kraampje met leuke Mirbessa spulletjes

toespraak Thea: Mevrouw, beetje ikke, vrouw, Ana, Thea, Annet en vrijwilligers portugal

Tiara

lekker op het veld [ zie je mijn tuigje ?} toch wel stoer he ?

Marly en Tiara onder de tafel
Gisteren zijn we naar de Mirbessa reunie geweest. En we zijn natuurlijk vrouw, ikke en Marly en Tiara en het vrouwtje van Nicky, Annelies heet ze, is ook mee geweest.
Vrouw had de Tomtom aan, maar ze waren overal met de weg bezig, dus veel hadden we daar ook niet aan. En druk onderweg en toen stonden we in de file en toen begon het ook nog hard te regenen. En Marly en ik moesten allebei een tuigje aan en vrouw heeft ons in de veiligheidsriemen gezet. Flauw hoor, want toen konden we mooi niet meer over de stoelen naar voren klimmen. En dat was de bedoeling ook, zei vrouw.
En toen waren we eindelijk in Amersfoort en daar stonden Ana en Ana Maria en alle anderen alle honden en mensen al op te wachten. En blij dat ze waren dat ze ons allemaal gezien hebben. Wij vonden het ook erg leuk. Heel veel mensen en heel veel honden waren er. We hebben nog lekker kunnen rennen op het losloopveld [zo groot als een voetbalveld] en we hebben gestoeid en lekkere koekjes gekregen en geslapen hebben we ook. Toen het een beetje warm werd zijn we lekker onder de tafels gaan liggen.
We hebben met heel veel mensen kennisgemaakt en gepraat en nog een keer op het losloopveld geweest. En Ivana [Ivie] was er ook, Wat is ze groot geworden, maar nog net zo lief en leuk
En Thea van Mirbessa heeft een heel mooie toespraak gehouden. En toen begon het net weer eens heel hard te regenen en zijn we allemaal onder de partytent gaan staan. En het geld wat er ingezameld is gaat gebruikt worden voor de nog te bouwen puppykennel , en de kennel gaat Monica's wish heten.
En vrouw is gevraagd om Mirbessa te gaan helpen en dan gaat ze iets heel leuks voor Mirbessa doen. Maar daar horen jullie nog meer van. Vrouw heeft er onwijs veel zin in.
Vrouw heeft nog leuke speeltjes en een mooi kussen voor ons gekocht en tshirts en tas voor haar zelf en vrouw jr.
Pas om half 5 zijn we weggegaan. En toen stonden we weer in de file, nog erger dan 's-ochtends en toen waren we pas na 6en thuis. Weer overal met de weg bezig en aan die tom hadden we ook niets, want we kwamen bij schiphol uit. Maar toen waren we ook binnen 15 minuten thuis. We hebben niet zo veel van die file gemerkt, want wij zijn lekker gaan slapen in de auto.

Geen opmerkingen: