Online doneren aan Mirbessa

A B C

Hallo allemiauw,
Vandaag is het kattendag. Altijd gaat het maar over die lawaaibeesten, die met hun vieze modderpoten zomaar binnen komen lopen. Dus vandaag maar eens over ons, want iedereen denkt maar dat katten een luizenleventje hebben, maar niets is minder waar.
Amaro... visjes plagen

Als wij in de vensterbank lekker in het zonnetje liggen, denken jullie dat wij lui zijn. Nou, echt niet hoor, als wij daar zo liggen zijn wij hard aan het werk . Wij zijn dan de buurt in de gaten aan het houden. Wij zijn waaks, die lawaaibeesten hebben het veel te druk met die vieze stinkkluiven.
Wij moeten ook altijd die rare beestjes vangen die op de ramen gaan zitten, vooral 's-avonds is dat heel veel werk, met al die beestjes die op het licht afkomen. En dan moeten we rekken en strekken om er helemaal bij te kunnen. En dan zie je al onze pootafdrukken op de ramen staan.
Carma... waar zijn die beessies nou ?

En als we dan samen met vrouw lekker op de bank zitten, als alle honden lekker in hun mandje liggen, dan hebben wij een heleboel bij te praten. Dus wij kletsen zo heel wat af. Soms is vrouw tv aan het kijken en dan wil ze geen propjes weggooien voor Amaro of met mij kletsen en dan ga ik gewoon voor die tv zitten en dan gooit ze toch maar het propje weg en gaat ze gezellig met mij praten. Je moet die mensen steeds maar weer opvoeden , toch ?
Prinses Beertje.... gezellig op de bank

Verder zijn we druk met ons velletje schoonhouden. Dat die gekke honden het lekker vinden om in de modder te rollen of rotte vis, bah bah bah. Zo zijn wij niet, wij zijn heel schoon. En dan moeten we natuurlijk ook veel slapen. Dat is gewoon heel goed voor ons, heeft niets met lui zijn te maken.
Nu ik er zo over nadenk.... eigenlijk hebben we best een luizenleventje. Elke dag lekker eten, elke dag een schone bak, zachte warme mandjes om in te liggen, grote krabboom. Mensen die ons alles geven wat we willen.
Voor ons als ex-zwerfkatten is dat pure luxe.

Ook deze katten zoeken nog een luizenleventje
http://www.bianca.pt/english/index.php?option=com_content&view=category&id=27&Itemid=29

even op de link miauwen en dan zie je zoveel lieve katten.
Interesse ?  stuur vrouw dan maar een berichtje

Geen opmerkingen: