Online doneren aan Mirbessa

Gelukkig Nieuwjaar

Wij allemaal willen jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2011 toewensen.
een echt honden/katten leven 

Eerlijk gezegd ben ik heel blij dat het achter de rug is. Eindelijk een beetje rust. Dit jaar waren er nog meer en hardere knallen dan vorig jaar, en zoals jullie weten ben ik daar heel bang voor. Fadinha werd ook een beetje bang en heeft zich samen met Carma onder de bank verstopt. Ik zat in de badkamer en zelfs Marly werd op het laatst bang. Maar toen lieten ze ook van die vuurwerkbommen knallen vlak onder de balkons.
Nu zijn er nog steeds een paar jongens bezig met vuurwerk. Ik zal blij zijn als die morgen allemaal weer naar school zijn.
Stom he ? Schieten en knallen ze voor 65 miljoen euro de lucht in.  Dus zo slecht gaat het niet met de mensen hier.  Wat we allemaal voor andere dingen hadden kunnen doen met dat bedrag, voor zieke mensen of voor mensen die dood gaan van de honger, of om al het dierenleed te voorkomen.
En dan komt er nog geld bij voor het opruimen van de troep, voor het maken of vernieuwen van de dingen die allemaal gesloopt zijn. De milieuverontreiniging. Ach ja, mensen zijn soms een beetje gek.
De sneeuw is ook weer weg, maar in het park is het nog erg glad. Vrouw ging bijna onderuit, gelukkig bleef ze overeind. Andere mensen zijn wel gevallen en een mevrouw is heel akelig op haar hoofd gevallen. Ik hoop dat het nu weer een beetje beter met haar gaat.
De kerstboom staat er nog, maar het is nu wel een heel zielig geval hoor. Vrouw heeft nog geen zin om hem op te ruimen, doet ze van de week wel.
nog even genieten van Mascarpone

En Mascarpone heeft nieuwe baasjes gevonden. Woensdag gaat hij naar zijn nieuw thuis.
We gaan hem wel missen, maar we zijn blij dat hij ook lieve baasjes krijgt. En weet je wat zo leuk is......
Bunny
hij blijft in Haarlem wonen
En weet je wat ook zo leuk is... Bunny gaat Bambie heten en blijft bij buurvrouw Tineke en Nica wonen.
Van de 10 pups zijn er nu 8 geadopteerd , nummer 9 is bijna geadopteerd , alleen voor Gouda zoeken we nog een heel lief baasje.

Geen opmerkingen: